INTRODUCCIÓ.

Aquest bloc neix a partir d'un article publicat a la Revista de Girona núm. 177 de  l'any 1996,  "Un ric patrimoni històric" http://www.raco.cat/index.php/RevistaGirona/article/view/96594/121828 on es fa un repàs dels elements arquitectònics històrics que podem trobar escampats pel Baix Ter. A diferència de quan vam fer el citat article buscant per diferents i múltiples llibres i enciclopèdies aqui el que he fet es una recerca per Google per trobar informació sobre els citats elements.
A cada element arquitectònics es posa fotografies i clicant sobre elles hi ha l'enllaç que ens porta a la pàgina que ens en parla. S'intenta que la foto correspongui a la mateixa pàgina web.
L'objectiu del present bloc es donar a conèixer tot aquest ric patrimoni històric que tenim al nostre voltant i que segurament molts desconeixem. Repeteixo que es fa a partir de pàgines web i blocs que ja estan publicats i el que es fa es un recull amb el denominador comú de trobar-se dins el territori del Baix Ter.


Aqui deixo l'article de referència a manera d'introducció.

 


Mapa dels municipis que formarien part de la subcomarca del Baix Ter.


Mapa tret de "Quaderns de la Revista de Girona. Torroella i l'Estartit". Núm. 107. Any 2003. Antoni Roviras i Enric Torrent.


http://www.ddgi.cat/quadernsDigitals/1120/index.html#/74/
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada